BILE NEXT REUNION??????

REUNION KE-2 : GAMBANG 13& 14 APRIL 2013

Wednesday, 7 January 2009

Menjejak Rakan2 4 Reunion - Versi Degree


Sbelom aku terlambat, baik aku asingkan dulu bdak2 diploma ngan budak2 degree. Klu rasa2 amik degree tu sama dan se batch ngan aku, updatekanlah kat sini alamat emel korang. Kurang2 klu ader yg tak kawen lagi boleh aaa gua ushakan. Antara yang aku dpt kontek:

fauziahsaid : fauziahsaid_mchsb@yahoo.com
Dr Sir Pet : drsirpet@hotmail.com.....link broken..xley pkai
azraei : azraei.azaddin@gmail.com hp0192670034
Sentil a.k.a Ahmad Rizaldi Sulaiman : arizaldi@bankislam.com.my
Tj : tajuddin_shahruddin@punb.com.my.....link broken..xley pkai
mariani : mariani.yusop@umw.com.my 0123578701
muhammad fakhruddin : mfi4@yahoo.com
nizam ganu : adwan291@yahoo.com .....link broken..xley pkai
Faizah Burhanuddin : ejah_fbb@yahoo.com
jorizal : jorizal@mail.com
joes liza : eja1604@yahoo.com
elya : elya.wirdati@yahoo.com
Nor Azman Mohamad - Pasir Mas : nazmanm@bankislam.com.my
Mack : rohaizads@takafulnasional.com.my
Zippo : azmin_fithri@yahoo.com
Ajiz : aak3241@yahoo.com
Saleh sukun : melbourne_jb@hotmail.com
Pak Din KK@(ketua kampung): khair_din@yahoo.com
Memerang :amram@epicgroup.com.my
Tuyik :sahrilnizam.ahmad@eonbank.com.my; shah1177@yahoo.com
Mona : monaliza@anm.gov.my; monaliza_77@yahoo.com
sy. imran : imran@triton.com.my
iffah ahmad : iffah768@yahoo.com
norimah : norimah@tpm.com.my
Ahmad safir : mrsafir1976@yahoo.com
Suzy sani : tuyem_77@yahoo.com
Saili : brauliokmn@yahoo.com / saili.ilias@gmail.com
Ahmad Nizam Adam : visi2530@yahoo.com
Azuan Khairoji/Jem : azuan@ssic.com.my

Sekiranya ader tambahan add laa yer.....

18 comments:

zippo said...

aloha....org tua...aer citer?.....
ni aku tambah sorang lagi kot 2 ko "terlupe", abg Uss kiter en jorizal 012-6136122

Anonymous said...

badai & awan.....

johnrush said...

okies...cuba cek email dia tu btul tak? ...Uiks ader tanpa nama....sapa ni....Mesti dia knal penjejak badai(haku laa tuh)nih...

Anonymous said...

payung dah ku sediakan
perahu pun dah disiapkan
hanya menanti guruh dilangit.....

johnrush said...

Ceiss, tanpa nama. Sungguh biadap. Mau bikin onar yaaa. Hamik nih:

Padi muda jangan dilurut,
Kalau dilurut pecah batangnya,
Hati muda jangan diturut,
Kalau diturut salah datangnya.

Kalau mengail di lubuk dangkal,
Dapat ikan penuh seraga;
Kalau kail hanya panjang sejengkal,
Jangan lautan hendak diduga.

Aufa said...

sapa lak tu.....
tanpa nama la pulak...

ape kabo zippo lama tak dengan cerita...

mikel cam na skrg........

Anonymous said...

perkh...lu dasyat tok...
bile lu dapat semua ni...
setau gua ajis je yang bace komik..

johnrush said...

common brader tanpa nama....Stakat komik leceh tu...biasa jer...gua dulu dah abis cover final chapter ngan en. satan(aidil) semua jurus goku. Gua da bjaya baca complete set dragon ball......cuma hafal jer terkantoi sket.

Anonymous said...

semer laki ni.... budak2 pempuan mana??? ish...ish...

johnrush said...

biasa aaa...biar jantan dtg dulu...kang aku taruh pompuan jer kang diorang kater aku playboy plak. Klu ader rasa yg tertinggal tu post sket kat sini..meh kitak tambah.

Anonymous said...

atok... aku kan tak suke bebbenor org eja nama aku sy... tolong ubah skit jd sh salwa ya..... ni email aku lagi satu salwa.ahmad@moe.gov.my tochair tochair..

johnrush said...

baik tuan....tadi ko perli aku kt dlm fb kan....:p....skang aku lak jadi kuli.....kui x3

Bibu said...

owh..terase nak selit tapi tak buleh..gue bukan budak dungung ekekeke..syabas!rajin nnye mengollect data

atok said...

ahaks...takper bibu...sesekali nak selit takder salahnyer pon....mmg blog nih dibuat khas utk warga ex Uitm Dungun. Tapi tak salah nak ajak sembang pon, dgn syarat ......intro plzzzz....ahaks.
p/s:terpaksa rajin kompol data....klu tak mula....takder la yg nak ikut.

saili said...

Salam.. aku baru dpt access ke sini thru eifah... tq semek.. aku dah lama cari zippo!!! bg no hset x call.. no lama tukar x bgtao chaitt!! ermm.. aku saili sapa2 ada ym add aku brauliokmn@yahoo.com facebook saili friendster saili.ilias@gmail.com mspace pon ada dulu mcm2 gambar ada.. la nie semua aku delete xde apa2 just my pic... last but not least Assalamu'alaikumm wah hahahhah

atok said...

Cyala saili....klu ader kengkawan len panggila masuk....wat masa nih aku tgh havoc kan bdak diploma aku dlu...nantikan aku havoc bdak2 degree laks...ahaks..-atok-

Anonymous said...

hi atok. great job you have done. group up back all the members since in dungun. at least we got them back...

elya said...

atok..my email elya@jerejakresort.com dah tak leh pakai coz I left the company.email i elya.wirdati@yahoo.com.